Friday, 30 September 2016

Pencarian Bloglist Oktober




HAI everybodyyy . sihat ? harap semuanya sihat lah . beberapa hari mcm menyepi kan ? iyolah fone rosak. huwaaa . melayang lagi duit . dah lah awal awal sem nih guna duit banyak hukhuk . sepanjang tak ada fone 4 hari . susah bebenar rasa . tk dapat contact orang tu okay lagi . yang paling tak tahan tu nak bangun pagi . iya lah kalau tak handphone yang jd alam kan . dah rosak , hmm nasiblah terjaga pukul berapa pun kan . nasib lah setiap hari terjaga pukul 6.15 pagi . kahkah . 

okay okay back to the main point . yang tadi tu buka point sebenarnya . hahaha . memandangkan dah nak masuk bulan oktober nih kan . ingat nak update lah bloglist . kihkih . so nak buat pencarian selama beberapa hari nih . bermula dari 23/9/2016 sehingga 30/9/2016 sehingga jam 11.59 malam

insya allah pemenang bloglist akan di review dan dimasukkan ke dalam bloglist selama sebulan dan mungkin lebih dari sebulan . hehe . Pemilihan pemenang akan dibuat melalui random.org .

okay syarat syarat nya adalah :

1) follow blog nih . boleh klik kat atas sekali sebelah kanan tu untuk memudahkan kerja awak awak sekalian yer . 

2) buat satu entry bertajuk "PENCARIAN BLOGLIST OKTOBER"

3) copy banner , dan backlink kan ke entry ini .

4) jangan lupa publishkan !

5) tinggalkan link di ruangan komen! 

siap ! 

selamat berblogwalking jugak yer semua . senarai peserta akan di update nanti .


p/s : sekiranya penyertaan kurang dari 10 . saya akan ambil awak semua masuk dalam bloglist saya . hehe 

Sunday, 25 September 2016

COMICS GIVEAWAY by SVIORS



nak join ? klik banner okayy .