Thursday, 25 August 2016

apps IMO (untuk video call)


hai semua . awak awak semua tahu tak apps IMO nih ? okay , apps nih pun kawan yang bagi tahu . sibuk betul nak video call . yer lah memandangkan semua dah nak sambung belajar kan jauh jauh pulak tu . sorang tanjung malim , sorang sarawak , sorang kota kinabalu , sorang terengganu , aishh kalau nak sebut jenuh jugak ler . sebab semua tak sama kan . orang kata jauh di mata dekat di hati .
hah , sekarang nih jgn risau . dengan apps nih , dekat di mata dekat lagi di hati . acecey , bakpo saya kata gitu ? iyelah kalau videocall nampak lah mukanya kan . dekat lah di mata . kihkih 
apps nih takyah internet laju sangat pun . tapi jangan ahh slow sgt . lol . dia punya keclearan pun okay jugak . takdak lah telan data banyak sangat kan . 

  imo free video calls and chat- screenshot thumbnail

macam saya punya internet bebayar dah habis qouta . kira slow lah jugak kan ? haa , still boleh video call . suara pun clear je dengar . takdak lah sangkut mana kan . 

  imo free video calls and chat- screenshot thumbnail

apps nih pun boleh jugak nak chat . dia punya function lebih kurang mcm facebook mesengger ja . cuma internet dia je beza . kalau mesengger kan guna banyak data . ini sikit pun dah lepas haa.

klik sini untuk download 

buat awak awak yang nak travel jauh tu . kot kot rindu orang tersayang ke kan . haa moh download cepat . hihi . okaylah , busy  nih . bye bye 

Wednesday, 24 August 2016

Wordless wednesday : pernah typo tak?



Pernah tak awak typo . Dan awak punya typo tu sangat sangat lah teruk . Berhati hati ye kawan kawan bila menaip . Hehe