Si Pemilik





seorang anak gadis yang berada di tahun akhir usia belasan. mempunyai cita cita yang tinggi setinggi awan . heh . sejak dilahirkan diberi nama zafirah dan sehingga kini didalam IC masih tiada '@' . kahkah . namun , biasalah manusia sering kali menukar nama manusia lain . manusia ini kejam bukan ? sejak dri zaman tabika terlalu banyak versi nama zafirah . apalah melalut nih

Puteri sulung kepada seorang penduduk tetap Malaysia. jalan kehidupan , mcm biasa ah weyh . penuh pancaroba . banyak bukit , lautan api , redah hutan apa semua nak kena harung . dah nama pun manusia en ?  
mendapat pendidikan awal di tabika kerajaan iaitu tabika kemas . dari zaman sekolah rendah hinggalah menengah belajar di sekolah kerajaan . lols . sehinggalah melanjutkan pelajaran di institut pengajian tinggi masih di institusi yang di sediakan oleh kerajaan . lols . 

anak kelahiran negeri pulau pinang yang lahir disebuah hospital pada bulan disember . tinggal di antara kepesatan bandar dan kedamaian desa . eh mcm mana tu ? ahh suka hati ler . tak bandaq sangat tak kampung sangat . paham dak ? hahaha . 

mempunya tinggi yang normal 156 cm dan mempunya berat yang sangat ideal maka berat dirahsiakan . hahahaahaha .
rasanya tadak apa dah nak cerita , cukuplah sikit sikit . jangan tamak boleh dak ? tak baik tamak tamak nih . 

sebarang pertanyaan boleh email saya di irahnazri11@gmail.com


728 x 90

tarik penting

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers