Bloglist November 2017

10:32:00

Asalamualaikum semua , apa khabar ? lama betul rasanya saya tak menaip . busy dengan permulaan semester yang baru . sedar tak sedar dah berjaya harungi 3 sem dekat sini . so hari nih , saya nak buat satu segmen bagi menggantikan bloglist yg ada sekarang . segmen nih akan berlangsung dari 11 oktober hingga 1 november . pengumuman pemenang akan dibuat selepas tu.

syarat - syarat dia mudah aja .



  1. buat satu entry bertajuk "Bloglist November 2017"
  2. tempekkan banner , dan backlink ke entry ini
  3. follow blog ini bagi yang belum follow lagi. 
  4. tekan link [ ini ] [ INI ] , tunggu sehingga habis loading .
  5. publishkan entry anda , dan komen link entry anda di ruangan komen 
mudah kan ? jom lah join . hehe . terima kasih semua

You Might Also Like

21 budak baik

  1. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/10/bloglist-november-2017.html

    Saya join ya :D

    ReplyDelete
  2. Sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/10/bloglist-november-2017.html

    ReplyDelete
  3. Ai join..

    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/2017/10/bloglist-november-2017.html

    ReplyDelete
  4. Salam,
    saya join!

    http://najahmustapa.blogspot.my/2017/10/bloglist-november-2017.html

    ReplyDelete
  5. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/10/bloglist-november-2017.html

    ReplyDelete
  6. JOIN

    https://jm2u.blogspot.my/2017/10/bloglist-november-2017.html

    ReplyDelete
  7. Hai.singgah join
    https://mylittlepad-syifa.blogspot.my

    ReplyDelete
  8. bw sini... semoga success... bab tekan lin ini dan INI hingga habis loading tu yg x sanggup, lama noo loadingnya.. uwaaa....

    ReplyDelete
  9. Hai ... Jom join ...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

    ReplyDelete
  10. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2017/10/bloglist-november-2017.html

    ReplyDelete
  11. ccl join moga terselit untuk jadi blog list zn
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/bloglist-november-2017.html
    already done follow ur blog , done klik oh bulan air asia & ssays xpax widget

    ReplyDelete
  12. Singgah sini join bloglist ni :D

    https://farhannajafri.blogspot.my/2017/10/bloglist-november-2017.html

    ReplyDelete
  13. Support you...

    https://thisni3zahata.blogspot.my/2017/10/bloglist-november-2017.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum and Hi

    done!

    http://myraaaaawr.blogspot.my/2017/10/bloglist-november-2017.html

    ReplyDelete
  15. Ray join ye. all da best semua

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/bloglist-november-2017.html

    ReplyDelete
  16. salam ziarah & salam perkenalan. sy join ;) http://azietaqniza.blogspot.my/2017/11/bloglist-november-2017.html

    ReplyDelete
  17. Join and follow

    http://syfqhdesign.blogspot.com/2017/11/bloglist-november-2017.html

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90