Pemenang Giveaway kad Raya by Zafirah nazri

00:30:00

Bismillah.

Image result for final exam tumblr

Alhamdulillah, saya dah tamatkan tahun 1 saya . semua peperiksaan telah selesai dan saya telah selamat menggoreng ke semuanya dengan jayanya . sepanjang minggu peperiksaan saya memang jarang sangat sangat update blog . sebabnya, saya tinggalkan laptop di rumah . acah macam nak gigih sangat study . padahal hampeh jugak .



Okay , alhamdulillah giveaway yang saya buat mendapat sambutan yang menggalakkan . seramai 49 blogger telah join . terima kasih semua blogger yang join . anda memang sporting habis , tapi saya baru perasan satu benda , bilanya saya nak post kad . sebabnya pos malaysia dah tak boleh pos surat kan ? kalau tak sampai lepas raya . maaf sangat sangat saya tak perasan tentang hal ini . saya pilih tarikh akhir giveaway nih sebab sehari selepas saya balik ke rumah . saya ingat just nice . rupanyaaaa ! saya tersilap perhitungan . kalau saya pos kad raya lepas raya boleh kan ? raya kan sebulan . hehe 

inilah link ke list senarai peserta , boleh lah kalau nak blogwalking . hehe


Tak apalah , seperti yang di janjikan , saya nak bagi kad raya kepada 10 orang blogger . atas bantuan random.org

Image result for congratulations gif tumblr

ini pemenangnya .

13 - https://nam-comel.blogspot.my/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

http://theaaisy.blogspot.my/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri-18.html

http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

https://ombakbergigis.blogspot.my/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html'

https://umifuzy.blogspot.my/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazr.html

http://fatinun.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

http://namaakufazahirah.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

https://typewriterzone.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html


Tahniah buat para pemenang .

 boleh pm saya di instagram @zafirahnazri untuk bg details yer . saya perukan nama dan juga alamat anda. Paling lewat pm saya hari raya kedua yer .

Sekali lagi , saya ingin memohon maaf atas kelewatan pos kad raya ini.

Yang gojes , zafirah nazri

You Might Also Like

20 budak baik

  1. wahhhh.. tahniah pada semua pemenang di atas...

    ReplyDelete
  2. gudluck for ur exam sis dan tahniah pada para pemenang!

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada semua pemenang

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat semua pemenang :)

    ReplyDelete
  5. alhamdullilahhhh! dapat kad raya :)

    terima kasih sis!

    comgrats juga pada pemenang :)

    selamat hari raya. maaf zahir batin

    ReplyDelete
  6. Tahniah pada semua pemenang. Terima kasih pada penganjur.
    Done pm detail di ig (:
    @orangekecik

    ReplyDelete
  7. Naa saya termasuk tak antara 10 kad yg nak diberi cara random?

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada pemenang yang terpilih.
    Tahniah kepada penganjur.

    ReplyDelete
  9. Wahh bestnya. Tak sempat nak join. btw tahniah pada yang menang

    ReplyDelete
  10. Alaaa.. akak terlepas nak join... huk2

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah ..CCL dapat jugak kad raya dari ZN

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Anniversary tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers


Daisypath Friendship tickers