Pencarian Bloglist Oktober

20:42:00




HAI everybodyyy . sihat ? harap semuanya sihat lah . beberapa hari mcm menyepi kan ? iyolah fone rosak. huwaaa . melayang lagi duit . dah lah awal awal sem nih guna duit banyak hukhuk . sepanjang tak ada fone 4 hari . susah bebenar rasa . tk dapat contact orang tu okay lagi . yang paling tak tahan tu nak bangun pagi . iya lah kalau tak handphone yang jd alam kan . dah rosak , hmm nasiblah terjaga pukul berapa pun kan . nasib lah setiap hari terjaga pukul 6.15 pagi . kahkah . 

okay okay back to the main point . yang tadi tu buka point sebenarnya . hahaha . memandangkan dah nak masuk bulan oktober nih kan . ingat nak update lah bloglist . kihkih . so nak buat pencarian selama beberapa hari nih . bermula dari 23/9/2016 sehingga 30/9/2016 sehingga jam 11.59 malam

insya allah pemenang bloglist akan di review dan dimasukkan ke dalam bloglist selama sebulan dan mungkin lebih dari sebulan . hehe . Pemilihan pemenang akan dibuat melalui random.org .

okay syarat syarat nya adalah :

1) follow blog nih . boleh klik kat atas sekali sebelah kanan tu untuk memudahkan kerja awak awak sekalian yer . 

2) buat satu entry bertajuk "PENCARIAN BLOGLIST OKTOBER"

3) copy banner , dan backlink kan ke entry ini .

4) jangan lupa publishkan !

5) tinggalkan link di ruangan komen! 

siap ! 

selamat berblogwalking jugak yer semua . senarai peserta akan di update nanti .


p/s : sekiranya penyertaan kurang dari 10 . saya akan ambil awak semua masuk dalam bloglist saya . hehe 

You Might Also Like

19 budak baik

  1. Saya dah join, hihi. (:

    http://missobsesi.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-oktober-zafirah-nazri.html

    ReplyDelete
  2. Akak join ye..

    http://www.leaazleeya.com/2016/09/pencarian-bloglist-oktober-by-zafirah.html

    ReplyDelete
  3. Saya join.

    http://misspurple17.blogspot.com/2016/09/pencarian-bloglist-oktober-by-zafirah.html

    ReplyDelete
  4. Join :)

    http://realsviors.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete
  5. http://masturanasarudin.blogspot.com/2016/09/pencarian-bloglist-oktober-by-zafirah.html

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum wbt.. Saya join skali..

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/09/pencarian-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete
  8. hai selamat berkenalan ! Purple Blossom dah join :)


    http://azzamastura.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete
  9. Ade join... :)

    http://musicstyle29.blogspot.com/2016/09/pencarian-bloglist-oktober-by-zafirah.html

    ReplyDelete
  10. Saya join ^^

    http://wannurnabihah.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete
  11. joinnnn
    http://www.mialiana.com/2016/09/pencarian-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete
  12. CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2016/09/pencarian-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete
  13. http://www.bondezaidalifah.com/2016/09/pencarian-bloglist-oktober.html

    join...

    ReplyDelete
  14. http://www.mariafirdz.com/2016/09/pencarian-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete
  15. hello. tiqaa join jugak :)

    http://blognaqitaa.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete
  16. Hai! Azey join ye :)

    http://thecyclazey.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete
  17. http://sfhbelog-taip.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete
  18. Yb joinnn

    http://yangbaik.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca :)
Komen anda, amat saya hargai .

728 x 90

tarik penting

Daisypath Friendship tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers
Daisypath Friendship tickers